Harmonie. Voor samenleving en natuur.
De cirkel ís en blijft een mooie, evenwichtige vorm die staat voor harmonie en refereert aan de vorm van onze planeet. Binnen de cirkel zie je mens en natuur in een oneindige zoektocht naar balans. Adessium Foundation draagt bij aan deze balans tussen mens en natuur en medemenselijkheid.
Zoom in, zoom uit
Inzoomen en stilstaan bij het individu. Van afstand kunnen kijken naar een groter geheel. Of juist van een hele andere kant kijken. Het vermogen om dit te doen kenmerkt de mensen die voor de stichting werken. 'Meervoudig kijken' noemden we dit. En we vertaalden deze manier van denken en werken naar een fotografieconcept met diverse standpunten.
En nog verder ingezoomd
Per thema zoomt een infographic in op een mijlpaal. Een gezámenlijke mijlpaal die de stichting in samenwerking met hun vele partners bereikt heeft. Hierin wordt ook het belang van een lange adem duidelijk bij grote thema's zoals plasticvervuiling, kwetsbare kinderen en gegevensbescherming. De infographics zijn inhoudelijk en illustratief uitgewerkt door Studio Lakmoes.
Van generatie op generatie
De fotografie is een subtiele hint naar de ontstaansgeschiedenis van de stichting en gaat over een ouder die de wereld laat zien aan zijn kind. Of juist andersom: een kind die de wereld laat zien aan zijn vader of moeder. De intergenerationele portretten benadrukken onze verantwoordelijkheid naar toekomstige generaties en verbeelden de programma's van de stichting.
Meer dan alleen vorm
In een op maat gemaakte merkenworkshop haalden we naar boven waar Adessium voor staat en wat hun toegevoegde waarde is voor hun partners. Studio Lakmoes en Studio Leib dachten mee over inhoud en de volgorde daarvan. We adviseerden over taalgebruik en voegden een nieuw lettertype en kleurenpalet toe. 
Verantwoordelijk voor concept & ontwerp, in samenwerking met Studio Lakmoes fotografie: Erik Borst
Samenwerken? Of heb je een vraag? +31(0)652311171 — joana@studioleib.com

Bekijk ook ander werk