Een statig boek voor een statig gebouw
De omslag laat een grafische weergave van het meest onderscheidende vormaspect zien: de diep afgeschuinde neggen bij de kozijnopeningen. Doordat de neggen steeds aan verschillende kanten zijn afgeschuind, lijkt de hoge raad vanuit hun gebouw de wereld van alle perspectieven te kunnen bekijken.
Meer dan artist-impressions en technische tekeningen
Uitspraken van de architecten en het bouwbedrijf, steekwoorden die het ontwerp beschrijven, een verhaal over een fictief medewerker bij de Hoge Raad die een dag doorbrengt in het nieuwe gebouw... Al deze toevoegingen maken het boek communicatiever en nemen de lezer mee in het verhaal.
Gepatineerd koper en zandkleurig natuursteen
De sfeer, de materialen en de kleuren in het boek sluiten perfect aan bij gevoel en de materialen van het gebouw. De combinatie van een tijdloos en een klassiek lettertype passen bij de functie van de Hoge Raad. De preeg op de omslag refereert aan de gravures op de gevel van het gebouw.
Verantwoordelijk voor concept & ontwerp, ontworpen bij Fabrique (teamverband)
Samenwerken? Of heb je een vraag? +31(0)652311171 — joana@studioleib.com

Bekijk ook ander werk