The magic of creating taste
Smaken creëren is een hele kunst. Een kunst die food innovator en destilleerder Paul den Dulk perfect  beheerst. En een kunst die te maken heeft met door en door ervaren smaakpapillen, pure logica én een sprankje magie! De pay-off 'The magic of creating taste' onderstreept die magie van het creëren.
De C van Cley
Paul van Cley Distillery vroeg om een verfijnde, simpele look en feel die voor herkenbaarheid zorgt en toch ook de complexiteit en de lagen van de smaken weergeeft. Het eindresultaat is een herkenbaar beeldmerk dat tegelijkertijd simpel (van afstand) en complex (van dichtbij) oogt.
Nederlandse Gin en Whisky
Passend bij de seizoenen waarin de dranken genuttigd worden, kreeg de gin een zomers kleurenpalet terwijl de kleuren van de whisky heel winters en zwaar zijn. De transparante label bij de whisky laat toe dat je de mooie kleur van het product goed kan zien.
Online branding
Cley Distillery kreeg een website die in eerste instantie gericht is op branding en het verstrekken van informatie over de producten en de destilleerderij. Uiteraard zijn er plannen voor een webshop en online booking systeem voor workshops. Allemaal mogelijk binnen de gekozen template van wix.
Verantwoordelijk voor concept & design, de C heb ik ontworpen bij Studio Fraaj
Samenwerken? Of heb je een vraag? +31(0)652311171 — joana@studioleib.com

Bekijk ook ander werk